Keresés

Elérhetőség

Befogadó Társadalomért Egyesület
Pozsonyi u. 20.
Esztergom-Kertváros
2509

Adószám: 18029655-1-11

06/20-508-13-27

befogadotarsadalomert@gmail.com

Gipsy Style társadalmi vállalkozás

Gipsy Style társadalmi vállakozás fejlesztése

GINOP-5.1.3-16-2017-00075

 

Társadalmi vállalkozásunk fő tevékenységeként a roma nők foglalkoztatásával megvalósuló női felsőruházati termékek gyártását és webshopon keresztül történő értékesítését jelöltük meg.

A projektben 3 fő roma származású női munkavállalót foglalkoztatunk, akik betanított varrósegéd, díszítő munkakörben kerülnek alkalmazásra. A program keretében sor kerül a feladat ellátásához szükséges eszközök (varrógép, egyéb szabászati és varrási kellékek, eszközök, stb.) és szoftverek beszerzésére. Az új munkavállalók gazdasági szerepvállalásához kötődő egyéni fejlesztés egyrészt az operatív vezető fő feladata, másrészt az előadóként, foglalkozásvezetőként megbízott szakemberek végzik, akik nemcsak szakmai ismeretekkel bővítik a célcsoport tudását, de pszichoszociális, mentálhigiénés fejlesztésükért is felelősek. Tevékenységüket szabásminta-tervezéssel, szériázással, modellezéssel külső szakember támogatja. A piacra jutást és a brand kialakítását marketing tevékenységgel támogatjuk, melyek elsősorban online eszközök az árusítás elsődleges formája miatt. Szemléletformálást segítő akcióként 3 alkalommal divatbemutatót szervezünk, melyen a projekt keretében előállított termékek a társadalmi-közösségi cél kiemelésével kerülnek bemutatásra.

A projekt 2018. április 1. és 2019. március 31. között valósul meg.

A szerződött támogatás összege: 14,96 millió Forint.

 

A projektet a Befogadó Társadalomért Egyesület az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásának támogatásával valósítja meg.

  www.gipsystyle.hu