Keresés

Elérhetőség

Befogadó Társadalomért Egyesület
Pozsonyi u. 20.
Esztergom-Kertváros
2509

Adószám: 18029655-1-11

06/20-508-13-27

befogadotarsadalomert@gmail.com

Rólunk

Szervezetünk a közhasznú tevékenységek elkötelezett híve. Tevékenységeink alapja a szociális elkötelezettség, amelyet a leggondosabb, odafigyelő munkával végzünk.

Célunk az ifjúság képességfejlesztése, a szabadidő hasznos eltöltésének előmozdítása, a kreativitás és tehetség kibontakoztatása – elsősorban iskolarendszeren kívül, kiemelten az esélyteremtés céljait szem előtt tartva.

Diversity Driver – a sokszínűség mérőeszközének tesztelése a roma fiatalok körében a Roma Foglalkoztató és Oktatásszervező nKft.-vel együttműködésben. A tesztelésben 500 roma személy vett részt. Szervezetünknél a diagnosztizálás és tehetségazonosítás módszerei bővültek.

Az OFA által kiadott tanúsítvánnyal rendelkező akkreditált munkaerő-piaci szolgáltatók közé tartozunk. Részt vettünk a 48 munkaerő-piaci sztenderd kidolgozásában.

Hozzájárultunk az esztergom-kertvárosi Gran Agóra Ifjúsági Közösségi Ház működtetéséhez, mely az említett célcsoportot szólította meg képességfejlesztő, motiváló és tehetséggondozó programokkal pl: táncfoglalkozás, önismereti foglalkozás, pályaorientációs tanácsadás és kreativitást fejlesztő kézműves műhelymunka. Összesen 680 regisztrált taggal több mint 80 foglalkozás valósult meg.

Az NCSSZI támogatásával esztergom-kertvárosi Szalézi lakótelepen élő fiataloknak képességfejlesztő foglalkozásokat (kézműves, tánc, sport, önismeret, kapcsolatépítés, információszerzési és feldolgozási technikák, stb.) tartottunk 2015. október 15-ig.

Az NTP keretében 2016. januárjától valósítjuk meg ruhadíszítési technikák tárgykörben tehetséggondozó műhelymunkáinkat és a tehetségígéretek folyamatos fejlesztését végezzük. Jelenleg az NTP-17-os projekt rövidesen lezárul. Gipsy Style tehetséggondozó projektünk nagy népszerűségnek örvend. Eddigi legfőbb eredményünk, hogy a tervezett „lemorzsolódás” elmaradt, tehát továbbra is a kezdeti 10 fővel működünk, a szakmai fejlődés pedig a tárgyiasult alkotások megtekintése után megkérdőjelezhetetlen.  A közösségi oldalon tett és a személyes visszajelzések alapján is érzékelhető, hogy a lányok kézügyessége és esztétikai érzéke mennyit fejlődött, az új kollekcióban még színvonalasabb alkotások születnek.

Kérjük támogassa szervezetünket a személyi jövedelemadója 1%-ával! Adószámunk: 18029655-1-11 További információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.