Keresés

Elérhetőség

Befogadó Társadalomért Egyesület
Pozsonyi u. 20.
Esztergom-Kertváros
2509

Adószám: 18029655-1-11

06/20-508-13-27

befogadotarsadalomert@gmail.com

Uniós támogatásból valósul meg a Befogadó Társadalomért Egyesület munkaerő-piaci szolgáltatásainak fejlesztése

2013.04.15 11:27
 

  A Befogadó Társadalomért Egyesület 8 millió forintos uniós támogatást nyert a „Munkerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése – Civil, továbbá közhasznú nonprofit gazdasági társaságok standardizált munkaerő-piaci szolgáltatásnyújtásához szükséges fejlesztések” című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. Az elnyert támogatási összegből a szakmai és szervezeti kapacitás fejlesztése fog megvalósulni.

 

Az Esztergom-kertváros telephelyű Befogadó Társadalomért Egyesület 2009-ben alakult. Közhasznú szervezetként a tevékenységi körében meghatározott feladatok között célja a szociális segítségnyújtás és az esélyegyenlőség megteremtésének előmozdítása. Most uniós támogatással lehetőség nyílik a szervezet szakmai fejlesztésére, belső kapacitásainak megerősítésére a korábban megvalósult TÁMOP 2.6.1. projekt keretében kidolgozott munkaerő-piaci szolgáltatások sztenderdjeinek megfelelően.

A projekt keretében megvalósuló komplex szervezetfejlesztési folyamat eredményeként az egyesületnek nagyobb esélye lehet bekapcsolódni a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe. Szervezetünk a projekt keretében felkészül a munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására, melynek köszönhetően biztosítottá válik, hogy a hozzánk forduló jelenlegi és potenciális munkavállalók, valamint munkáltatók magas színvonalú szolgáltatásokat kapjanak.

A TÁMOP2.6.2-12/1-2012-0066 kódszámú „A Befogadó Társadalomért Egyesület munkaerő piaci szolgáltatásainak fejlesztése a sztenderdeknek megfelelően” című projekt céljainak megvalósítása februárban vette kezdetét és jövő év március végén zárul. A megvalósítási időszak alatt különböző időpontokban megrendezett munkáltatói és munkavállalói fórumokon, rendezvényeken várható részletes tájékoztatás a fejlesztett szolgáltatásokról és az ezekben történő együttműködés lehetőségeiről.

  

Az egyesületről, a projekt keretében megvalósított fejlesztésekről és munkaerő-piaci szolgáltatásokról bővebben a www.befogadotarsadalomert.hu oldalon olvashat.

Telefon: 06/20-508-13-27

E-mail: befogadotarsadalomert@gmail.com